Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Производители

Полезна информация

Надуваемо джакузи

Надуваемо джакузи - една удобна и забавна алтернатива на големия и скъп градински SPA център. Със своята мобилност и лесна инсталация надуваемoто джакузи предоставя приятни изживявания и прохлада през горещите летни дни за цялото семейство където и да сте, на лятната вила или на гости на село. За любителите на зимните СПА процедури надуваемото д...

Още

Надуваемо джакузи 

Надуваемо джакузи - една удобна и забавна алтернатива на големия и скъп градински SPA център. Със своята мобилност и лесна инсталация надуваемoто джакузи предоставя приятни изживявания и прохлада през горещите летни дни за цялото семейство където и да сте, на лятната вила или на гости на село. За любителите на зимните СПА процедури надуваемото джакузи е оборудвано с проточен нагревател на водата, който може да поддържа приятните 38-40 градуса.

Ваната е изработена от висококачествен 6 – пластов подсилен PVC материал, студоустойчив и със UV защита против слънчевото греене. За да се наслаждавате всеки път на чиста и прозрачна вода надуваемия СПА център е снабден вградена система за UV дезинфекция, която се грижи за хигиената във водата като неутрализира всички бактерии, които преминат през нея. Моделите от по-висок клас са оборудвани с генератор на озон. Озонаторът произвежда 30-50 гр/ч озон, който е смъртоносен за бактериите във водата. Третираната с озон вода е много чиста, няма мирис и спомага за удължаване живота на техническото оборудване на джакузито. Така ще се налага по-рядко да използвате препарати за дезинфекция на водата. Разбира се, всяко надуваемо джакузи има и филтър за улавяне на малките механични замърсители на водата. Всички тези системи за дезинфекция комбинирани с подхоящи препарати за третиране на водата гарантират продължително и безопасно използване на ваната с едно зареждане на вода. За това спомага и покривалото, което е включено във всеки комплект.

За да получите истинско SPA преживяване се грижат над 120 аеро джета подредени по периферията на дъното на ваната, чиято интензивност можете да регулирате в три степени( при моделите от по-висок клас). Аеро масажните дюзи са разпределени, така че всеки да има достъп до тях независимо от мястото на което седи. Някои от моделите са снабдени и с хидромасажни регулируеми дюзи, които правят удоволствието от надуваемия домашен СПА център пълно.