Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Производители

Полезна информация

Хидромасажна вана ОНИКС 150х100

Хидромасажна вана ОНИКС 150х100 – удобна асиметрична ъглова вана с елипсовидно корито със заоблени вътрешни и външни линии. Ваната е с едно лежащо място и с едно място за сядане. Хидромасажните вани ОНИКС 150х100 се предлагат с 5 нива на хидромасажно оборудване - СТАНДАРТ, КОМБО, ЕКСКЛУЗИВ, ПРЕМИУМ и най-високото KOLLER, което има всички екстри ...

Още

Хидромасажна вана ОНИКС 150х100 Съдържа 5 продукта.

Показване на 1 - 5 от 5 артикула
Показване на 1 - 5 от 5 артикула

Хидромасажна вана ОНИКС 150х100 – удобна асиметрична ъглова вана с елипсовидно корито със заоблени вътрешни и външни линии. Ваната е с едно лежащо място и с едно място за сядане. Хидромасажните вани ОНИКС 150х100 се предлагат с 5 нива на хидромасажно оборудване - СТАНДАРТ, КОМБО, ЕКСКЛУЗИВ, ПРЕМИУМ и най-високото KOLLER, което има всички екстри за една луксозна вана. Размера на ваната е 150х100 см. Хидромасажни вани ОНИКС 150х100 са идеалното решение за всяка модерна баня.

Хидромасажни вани ОНИКС 150х100, предлагани от Баня бг, са с 3 години гаранция, италиански хидромасажни и аеромасажни помпи, плоски дюзи, сливащи се с повърхноста на ваната, за повече комфорт и удоволствие.

При хидромасажна вана ОНИКС 150х100 KOLLER всеки един джет е мултифункционален, отделните зони на масаж са разделени на два кръга. В единия кръг са аеро масажни KOLLER Magic jet и гръбни дюзи KOLLER Multi jet, 10 mm, като дюзите са с три функции всяка - хидро масаж, хидро + аеро масаж, хидро + турбо аеро масаж. Аеро помпата е с 5 степени на регулиране на силата на въздушната струя. В другият кръг са големите странични дюзи, които също могат да се регулират. Хидромасажна вана ОНИКС 150х100 KOLLER Inovations разполага с автоматична система за дезинфекция. Има KOLLER SPA light, 10 бр. подводни LED светлини позиционирани на нивото на водата(свети с променящи се светлини, 7 цвята).

Системата е производство на австрийският производител RUDOLF KOLLER GMBH.

Хидромасажната вана е все по предпочитан начин на релакс и отмора в семейната баня. Релаксиращият масаж в хидомасажната вана отпуска тялото и сваля натрупаните стрес и умора от забързаното ни ежедневие. Използването на ароматни свещи в банята както и ароматни добавки към водата в хидромасажната вана внася не само романтика към изживяването, но допринася и за тонизирането на тялото и духа. Много е писано и се знае за безспорните ползи за здравето от водните процедури. Така нареченият СПА туризъм набира все повече последователи през последните години. Хидромасажната вана съчетана с ароматерапия ви предоставя всички ползи на СПА процедурите във вашата баня.

Все по голямото търсене и предлагане на хидромасажни вани, както и повишаването на жизнения стандарт доведе до понижаване на цените на ваните и ги превърна от луксозна придобивка в ежедневна необходимост за всяка съвременна баня. Все повече хора желаят да закупят хидромасажна вана, но се сблъскват с предизвикателствата на специфичните особености при избора на формата, модела и нивото на оборудване на ваната, както и изискванията за подготовката на мястото за ваната в банята.

Затова ще споделим нашият дългогодишен опит в търговията с хидромасажни вани, като отговорим на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти.

От какъв материал направена хидромасажната вана?

Важна ли е конструкцията на хидромасажната вана?

Какви са основните видове хидромасажни вани?

Какво представляват основните видове масаж в хидромасажната вана?

Как да избера хидромасажна вана за моята баня?

Как да подготвя правилно мястото за монтаж на хидромасажна вана?