Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Хидромасажна вана АМСТЕРДАМ 145Х145

Хидромасажна вана АМСТЕРДАМ 145х145 – голяма ъглова вана за двама с просторно корито с панорамно стъкло и елегантни вътрешни и външни линии. Ваната е с две лежащи места и едно място за сядане. Хидромасажните вани АМСТЕРДАМ 145х145 се предлагат с 5 нива на хидромасажно оборудване - СТАНДАРТ, КОМБО, ЕКСКЛУЗИВ, ПРЕМИУМ и най-високото KOLLER, което ...

Още

Хидромасажна вана АМСТЕРДАМ 145Х145 Съдържа 5 продукта.

Показване на 1 - 5 от 5 артикула
Показване на 1 - 5 от 5 артикула

Хидромасажна вана АМСТЕРДАМ 145х145 – голяма ъглова вана за двама с просторно корито с панорамно стъкло и елегантни вътрешни и външни линии. Ваната е с две лежащи места и едно място за сядане. Хидромасажните вани АМСТЕРДАМ 145х145 се предлагат с 5 нива на хидромасажно оборудване - СТАНДАРТ, КОМБО, ЕКСКЛУЗИВ, ПРЕМИУМ и най-високото KOLLER, което има всички екстри за една луксозна вана. Размерите на ваната са 145х145 см. Хидромасажни вани АМСТЕРДАМ 145х145 са идеалното решение за всяка голяма баня.

Хидромасажни вани АМСТЕРДАМ 145х145, предлагани от Баня бг, са с 3 години гаранция, италиански хидромасажни и аеромасажни помпи, плоски дюзи, сливащи се с повърхноста на ваната, за повече комфорт и удоволствие.

При хидромасажна вана АМСТЕРДАМ 145х145 KOLLER всеки един джет е мултифункционален, отделните зони на масаж са разделени на два кръга. В единия кръг са аеро масажни KOLLER Magic jet и гръбни дюзи KOLLER Multi jet, 10 mm, като дюзите са с три функции всяка - хидро масаж, хидро + аеро масаж, хидро + турбо аеро масаж. Аеро помпата е с 5 степени на регулиране на силата на въздушната струя. В другият кръг са големите странични дюзи, които също могат да се регулират. Хидромасажна вана АМСТЕРДАМ 145х145 KOLLER Inovations разполага с автоматична система за дезинфекция. Има KOLLER SPA light, 10 бр. подводни LED светлини позиционирани на нивото на водата(свети с променящи се светлини, 7 цвята).

Системата е производство на австрийският производител RUDOLF KOLLER GMBH.

Хидромасажната вана е все по предпочитан начин на релакс и отмора в семейната баня. Релаксиращият масаж в хидомасажната вана отпуска тялото и сваля натрупаните стрес и умора от забързаното ни ежедневие. Използването на ароматни свещи в банята както и ароматни добавки към водата в хидромасажната вана внася не само романтика към изживяването, но допринася и за тонизирането на тялото и духа. Много е писано и се знае за безспорните ползи за здравето от водните процедури. Така нареченият СПА туризъм набира все повече последователи през последните години. Хидромасажната вана съчетана с ароматерапия ви предоставя всички ползи на СПА процедурите във вашата баня.

Все по голямото търсене и предлагане на хидромасажни вани, както и повишаването на жизнения стандарт доведе до понижаване на цените на ваните и ги превърна от луксозна придобивка в ежедневна необходимост за всяка съвременна баня. Все повече хора желаят да закупят хидромасажна вана, но се сблъскват с предизвикателствата на специфичните особености при избора на формата, модела и нивото на оборудване на ваната, както и изискванията за подготовката на мястото за ваната в банята.

Затова ще споделим нашият дългогодишен опит в търговията с хидромасажни вани, като отговорим на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти.

От какъв материал направена хидромасажната вана?

Важна ли е конструкцията на хидромасажната вана?

Какви са основните видове хидромасажни вани?

Какво представляват основните видове масаж в хидромасажната вана?

Как да избера хидромасажна вана за моята баня?

Как да подготвя правилно мястото за монтаж на хидромасажна вана?