Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Нови продукти

Производители

Полезна информация

Хидромасажна вана ЕКО

Хидромасажна вана EKO – универсална правоъгълна вана с просторно корито с изчистени вътрешни и външни линии. Ваната е една от най-продаваните, заради добрата цена и универсалните размери. Хидромасажните вани EKO се предлагат с 3 нива на хидромасажно оборудване - ниво А – хидромасаж, ниво Б - хидромасаж и аеромасаж и най-високото ниво С, което им...

Още

Хидромасажна вана ЕКО Съдържа 3 продукта.

Показване на 1 - 3 от 3 артикула
Показване на 1 - 3 от 3 артикула

Хидромасажна вана EKO – универсална правоъгълна вана с просторно корито с изчистени вътрешни и външни линии. Ваната е една от най-продаваните, заради добрата цена и универсалните размери. Хидромасажните вани EKO се предлагат с 3 нива на хидромасажно оборудване - ниво А – хидромасаж, ниво Б - хидромасаж и аеромасаж и най-високото ниво С, което има всички екстри за една луксозна вана. Ваната се предлага в три размера - 150х70 см. 160х70 см. и 170х70 см. Хидромасажни вани EKO са идеалното решение за всяка баня.

При хидромасажна вана EKO, нива на оборудване А и В можете да добавите електронно управление и LED светлина позиционирана под нивото на водата, която свети с променящи се светлини в 7 цвята.

Най-високото ниво на оборудване С предлага освен хидромасаж и аеромасаж, дигитално управление нагревател за поддържане температурата на водата, самопочистваща система (озонатор), радио, с възможност за включване на външно устройство (AUX,CD)

Към всички хидромасажни вани EKO можете да добавите смесител за монтаж върху ваната. Имате избор измежду два варианта: с чучур или с вграден мини водопад.

Хидромасажни вани EKO, предлагани от Баня бг, са с 3 години гаранция, хидромасажни и аеромасажни помпи, с дюзи, разположени ергономично по повърхността на ваната, за повече комфорт и удоволствие.

Хидромасажната вана е все по предпочитан начин на релакс и отмора в семейната баня. Релаксиращият масаж в хидомасажната вана отпуска тялото и сваля натрупаните стрес и умора от забързаното ни ежедневие. Използването на ароматни свещи в банята както и ароматни добавки към водата в хидромасажната вана внася не само романтика към изживяването, но допринася и за тонизирането на тялото и духа. Много е писано и се знае за безспорните ползи за здравето от водните процедури. Така нареченият СПА туризъм набира все повече последователи през последните години. Хидромасажната вана съчетана с ароматерапия ви предоставя всички ползи на СПА процедурите във вашата баня.

Все по голямото търсене и предлагане на хидромасажни вани, както и повишаването на жизнения стандарт доведе до понижаване на цените на ваните и ги превърна от луксозна придобивка в ежедневна необходимост за всяка съвременна баня. Все повече хора желаят да закупят хидромасажна вана, но се сблъскват с предизвикателствата на специфичните особености при избора на формата, модела и нивото на оборудване на ваната, както и изискванията за подготовката на мястото за ваната в банята.

Затова ще споделим нашият дългогодишен опит в търговията с хидромасажни вани, като отговорим на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти.

От какъв материал направена хидромасажната вана?

Важна ли е конструкцията на хидромасажната вана?

Какви са основните видове хидромасажни вани?

Какво представляват основните видове масаж в хидромасажната вана?

Как да избера хидромасажна вана за моята баня?

Как да подготвя правилно мястото за монтаж на хидромасажна вана?