Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

За Баня.бг

Bania.bg е създаден през 2007 г. като рекламен портал за производители и търговци на продукти свързани с банята. Той е първият в България специализиран, тясно таргетиран, рекламен каталог на тема баня, ползвал се дълги години с доверието на своите клиенти и милионите си посетители.

След дълги години работа Bania.bg бе обновен и сега се завръща като модерен електронен магазин за баня, кухня и градина, отговарящ на всички съвременни изисквания за удобна, лесна и сигурна онлайн търговия.

Сега Bania.bg ви предлага:

  • Висококачествени продукти
  • Ниски цени
  • Бърза доставка
  • Преглед на продуктите преди да платите
  • 30 дни право на връщане, без въпроси от наша страна

За екипа

Малкия и сплотен екип на Баня.бг е изграден от професионалисти с дългогодишен опит в областта на търговията с продукти за баня и кухня.

Баня.бг е семеен бизнес. В нашето семейство всеки клиент се посреща като желан и скъп гост. Затова не се колебайте да ни потърсите по всички въпроси свързани с обзавеждането на вашата кухня и баня. Ние ще ви предоставим компетентен съвет, ще ви предложим най-подходящите продукти на най-добрите цени.

Ако не сте сигурни в избора си сме готови да приемем обратно всеки продукт в 30 дневен срок от неговото закупуване.

Пазарувайте без риск.

Информация

Баня.БГ ООД

гр. Перник, ул. Вардар 56

BG200098060

М.О.Л.: Надежда Никифорова-Димитрова

Това е нашата фирма

Банка ДСК

IBAN:BG07STSA93000015580104

BIC:STSABGSF

Това е банковата ни сметка