Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Мивка цвете и огледало гъсеничка за малките палавници предложени от Laufen

Хигиената става вълнуващо преживяване в тези цветни бани за деца от Laufen. За колекция Florakids, детето с неговите потребности и възможности е в центъра на вниманието. Ярки цветове, форми взаимствани от растителния и животински свят, заоблени ръбове развиват фантазията и възпитават неусетно хигиенни навици в безопасна среда. Мивката е с форма на цъфнало цвете, стелажа е бяло облаче, огледалото представлява весела гъсеничка.

Тъй като е предназначена специално за деца, ергономично проектирана florakids тоалетна няма остри ръбове и ъгли. Седалката за тоалетната чиния е максимално обезопасена, детето е седнало стабилно и няма усещане за падане. Разработени са странични дръжки и облегалка.

Тези продукти за баня са идеални за употреба в детски ясли, детски градини и училища. Това е един пъстър и жизнерадостен кът, в който детето би се почувствало в собствен свят, изпълнен с въображение.

Източник: TRENDIR


Предложени продукти