Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

ГАРАНЦИИ ОТ МАГАЗИН БАНЯ.БГ

За да превърнем пазаруването от нашият магазин в истинско удоволствие, ние екипа на БАНЯ.БГ ви предлагаме новият пакет от ГАРАНЦИИ, с който се постарахме да намалим максимално всички рискове и неудобства свързани с он-лайн пазаруването. Възползвайки се от нашите ГАРАНЦИИ вие имате предимство пред останалите интернет потребители да пазарувате гарантирано качествени стоки без колебания и притеснения. Уверени в максимата "Клиентът винаги има право!" ние ви предлагаме нашите

ГАРАНЦИЯ ЗА КАЧЕСТВО

Баня бг - гаранция за качество+1 година гаранция от Баня.бг

БАНЯ.БГ ви предлага само продукти на утвърдени производители, лидери в своята област, които гарантират за качеството на своето производство.

Всеки продукт е в оригинална опаковка с гаранция и осигурен гаранционен и извън гаранционен сервиз от производителя или официалният доставчик за територията на РБългария.

Защото заставаме зад качеството на продаваните от нас продукти сега БАНЯ.БГ ви предоставя още 1(една) година допълнителна гаранция за всеки продукт означен с горният знак.

Допълнителната гаранция важи само при представяне от страна на клиента на платежен документ (данъчна фактура) издаден от БАНЯ.БГ ЕООД и спазване на общите гаранционни условия на съответният производител.

Допълнителната гаранция, предоставена от Баня.бг ЕООД, покрива само стойността на необходимите материали за ремонт на продукта. Вида на резервната част трябва да бъде установен от отризиран сервиз на съответният производител. След което ние ще ви изпратим посочената резервна част, по куриер, за наша сметка.

Допълнителната гаранция не покрива разходи за труд и транспортни разходи направени във връзка с отстраняването на повредата.

ГАРАНТИРАНО ВРЪЩАНЕ НА СТОКАТА

Баня бг - право на връщане30 дни право на връщане

Ако размислите и решите, че искате да замените или върнете закупеният от нашият магазин продукт, БАНЯ.БГ ви предоставя цели 30(тридесет) календарни дни за това.

БАНЯ.БГ ще приеме обратно върнатата от вас стока, в 30 дневен срок след датата на доставка, без да задава излишни въпроси.

Връщането на стока става съгласно УСЛОВИЯТА ЗА ВРЪЩАНЕ на стока закупена от онлайн магазина на БАНЯ.БГ.

ГАРАНЦИЯ ЗА НИСКИ ЦЕНИ

Баня бг - промоцияПлати по-малко!

Оптимизирайки своите разходи БАНЯ.БГ ви дава възможност да закупите всички продукти в онлайн магазина на цени по-ниски от тези в официалните ценоразписи на производителите/вносителите на продуктите.

ГАРАНЦИЯ ЗА БЪРЗА ДОСТАВКА

Баня бг - бърза доставкаДоставка до 48 часа за продукти в наличност!

БАНЯ.БГ гарантира доставката до всяка точка на България на всеки наличен продукт не по-късно от 2 (два) работни дни, считано от следващият работен ден след деня на поръчката. Доставките за София се извършват за 1(един) работен ден, считано от следващият работен ден след деня на поръчката.

Вижте повече подробности относно УСЛОВИЯТА ЗА ДОСТАВКА на МАГАЗИН БАНЯ.БГ.

ГАРАНЦИЯ ЗА БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Баня бг - безплатна доставкаБезплатна доставка!

БАНЯ.БГ ви гарантира безплатна доставка на територията на България, за всяка еднократна поръчка надхвърляща крайна сума от 180,00 лв. с ДДС/150,00 лв. без ДДС/ след отстъпка.

Изключение правят продуктите с изрично записана доставка за сметка на клиента.

Доставката се извършва съгласно УСЛОВИЯТА ЗА ДОСТАВКА на онлайн магазина на БАНЯ.БГ.

Всички еднократни поръчки под посочената сума се доставят на цени обявени в Тарифа за доставка на съответният куриер, която важи за територията на цялата страна.

ГАРАНЦИЯ ЗА ПРОВЕРКА НА ПРОДУКТА

Баня бг - проврка преди плащанеПроверка преди плащане!

БАНЯ.БГ ви гарантира правото да отворите и проверите продукта преди да платите на куриера при извършване на доставката с наложен платеж.

Ако решите при проверката, че продукта не ви удовлетворява можете да го върнете директно на куриера за наша сметка.

Вижте нашите УСЛОВИЯТА ЗА ПРЕГЛЕД НА СТОКИ закупени от МАГАЗИН БАНЯ.БГ.

ГАРАНЦИЯ НА ЛИЧНИ ДАННИ И БАНКОВИ ПРЕВОДИ

БАНЯ.БГ гарантира, че цялата ваша информация, изпратена до този сайт се криптира и е защитена чрез SSL сертификат от прихващане от други интернет потребители. Тук можете да подадете чувствителни данни, като например данни за кредитна карта и лична информация с уверението, че всички сделки са сигурни, частни и защитени срещу фалшифициране.

Повече информация можете да получите от нашата декларация за СИГУРНОСТ И ДИСКРЕТНОСТ.