Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Категории

Производители

Полезна информация

 ALCAPLAST - Чехия

Компанията Alcaplast е основана през 1998 г. като семейна чешка компания. Понастоящем тя има шест дъщерни дружества в чужбина и изнася в повече от 40 страни по света. Alcaplast е най-големият производител на санитарно оборудване в Централна и Източна Европа, произвеждащ повече от 580 продукта - структури за вграждане, клапани, сифони, модули, решетки, линейни сифони, тоалетни седалки и други продукти. Във философията на компанията играе ключова роля качеството и дизайна.

Продуктите на Alcaplast намират приложение както в новите сгради, така и в ремонтните работи. Техническите експерти от Alcaplast наблягат на надеждността и качеството на всички продукти. Преди продуктите на Alcaplast да напуснат завода в Бреклав те всички преминават тест за качество. Целта на Alcaplast е създаването на продукти, които работят надеждно, отговарят на изискванията на клиентите и повишават качеството на живот.

Показване на 1 - 1 от 1 артикул
Показване на 1 - 1 от 1 артикул