Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Категории

Производители

Полезна информация

Търговски марки Съдържа 24 търговски марки

за страница
Показване на 1 - 12 от 24 артикула
 • ALCAPLAST - Чехия

  Компанията Alcaplast е основана през 1998 г. като семейна чешка компания. Понастоящем тя има шест дъщерни дружества в чужбина и изнася в повече от 40 страни по света. Alcaplast е най-големият производител на санитарно оборудване в Централна и Източна Европа, произвеждащ повече от 580 продукта - структури за вграждане, клапани, сифони, модули, решетки, линейни сифони, тоалетни седалки и други продукти. Във философията на компанията играе ключова роля качеството и дизайна.

  Продуктите на Alcaplast намират приложение както в новите сгради, така и в ремонтните работи. Техническите експерти от Alcaplast наблягат на надеждността и качеството на всички продукти. Преди продуктите на Alcaplast да напуснат завода в Бреклав те всички преминават тест за качество. Целта на Alcaplast е създаването на продукти, които работят надеждно, отговарят на изискванията на клиентите и повишават качеството на живот.

 • Blanco

  BLANCO е един от водещите доставчици на кухненски мивки и смесители за кухня в света. Марката BLANCO е символ на компетентност във всеки аспект на кухненската мивка. С пълна гама от стоманени и силгранитни мивки, смесители за кухня, системи и аксесоари за разделяне на отпадъци, BLANCO разполага с широк и изчерпателен избор за всеки сегмент с перфектно съчетани системни решения, които да отговарят на всяко изискване.

  Амбицията на BLANCO - Превъзходство в продуктите и услугите за кухня

  Има много причини да избирате внимателно мивката, аксесоарите и смесителя за кухня. Мивката е най-натовареното работно място в кухнята. Тя трябва да издържи целия живот на кухнята, който може да бъде десет, дванадесет или много повече години. Затова кухненската мивка трябва да бъде възможно най-издръжлива. Работните процеси в нея трябва да са възможно най-ергономични. Приготвяте храна там, така че хигиената също е изключително важно.
  Най-важната храна от всички идва от смесителя в кухнята – питейната вода. Затова трябва да сте абсолютно сигурни, че всички използвани материали в смесителната батерия са напълно безопасни.
  Трябва да можете да разчитате на продуктите на BLANCO ден след ден, в продължение на много години. Ето защо в BLANCO не предлагаме нищо друго, освен съвършенство.

 • Elica

 • FAYANS - Рока България АД

  Марката FAYANS се развива на българския пазар от Рока България АД, част от Roca Group - световния лидер в производството на продукти за банята. В компанията, която има почти 100 години история, работят над 21 100 души. Тя има 76 производствени предприятия и оперира в повече от 170 страни на 5 континента.

 • Grohe

  GROHE е знак за високо качество, красота и изящество в съвременната баня и кухня. Продуктите за баня и кухня на GROHE преминали хиляди тестове за издръжливост, са едни от най-качествените в бранша. Немската прецизност и точност са част от всяка една от фабриките на GROHE. Иновациите на GROHE гарантирано ще улеснят живота на вас и на вашите близки.

 • HANSGROHE

  120 години hansgrohe

  От създаването на фирмата hansgrohe през 1901 г. до ден днешен хората по цял свят се доверяват на дълготрайните и
  висококачествени продукти, произведени в Шварцвалд.
  hansgrohe с 33 дъщерни фирми, 22 представителства и
  дистрибуторска мрежа в 146 държави на всички
  континенти, както и с глобална достъпност на продуктите,
  марката hansgrohe е сочена за един от малкото глобални
  лидери в санитарния бранш. И днес, 120 години след
  основаването на фирмата hansgrohe, над 80% от цялата ни
  продукция се произвежда в Германия, тъй като „Made
  in Germany“ продължава да е фундаментална част от
  нашата философия. Ползата и удоволствието на нашите
  клиенти са наш приоритет от самото начало, затова
  и перфекционизмът по отношение на форма и функция
  е бил и винаги ще бъде наш стандарт.

Показване на 1 - 12 от 24 артикула