Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Категории

Производители

 Grohe

GROHE е знак за високо качество, красота и изящество в съвременната баня и кухня. Продуктите за баня и кухня на GROHE преминали хиляди тестове за издръжливост, са едни от най-качествените в бранша. Немската прецизност и точност са част от всяка една от фабриките на GROHE. Иновациите на GROHE гарантирано ще улеснят живота на вас и на вашите близки.

за страница
Показване на 1 - 12 от 264 артикула
Показване на 1 - 12 от 264 артикула

За GROHE

GROHE ( ГРОЕ ) е водещ световен доставчик на санитарно оборудване за баня и кухня  – смесителни батерии за баня и кухня, структури за вграждане за тоалетни и  др. GROHE е част от LIXIL Group Corporation от 2014 г. Като международна марка GROHE преследва ценностите на марката за технология, качество, дизайн и устойчивост, опитвайки се да предложи "чистата радост на водата". GROHE разработва нови категории продукти от самото начало. Това включва системите GROHE Blue and Red Water и наскоро въведената система за сигурност на водата GROHE Sense, която е иновативен компонент на развиващия се пазар на интелигентни домашни технологии. Иновациите, дизайна и развитието са тясно свързани помежду си и са защитени като интегриран процес. В резултат на това продуктите на GROHE носят печата на качеството "Произведено в Германия". Само през последните десет години GROHE получи над 300 дизайнерски и иновационни награди, както и няколко топ класации като една от "най-устойчивите големи марки на Германия", потвърждавайки успеха на марката. GROHE беше първият в своята индустрия, спечелил наградата на германското правителство за Корпоративна социална отговорност и беше включена в класацията на Топ 50 на списание "Fortune", наречена "Промяна на света". GROHE има над 6000 служители, от които 2400 са базирани в Германия.