Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Категории

Нови продукти

Производители

Полезна информация

 Blanco

BLANCO е един от водещите доставчици на кухненски мивки и смесители за кухня в света. Марката BLANCO е символ на компетентност във всеки аспект на кухненската мивка. С пълна гама от стоманени и силгранитни мивки, смесители за кухня, системи и аксесоари за разделяне на отпадъци, BLANCO разполага с широк и изчерпателен избор за всеки сегмент с перфектно съчетани системни решения, които да отговарят на всяко изискване.

Амбицията на BLANCO - Превъзходство в продуктите и услугите за кухня

Има много причини да избирате внимателно мивката, аксесоарите и смесителя за кухня. Мивката е най-натовареното работно място в кухнята. Тя трябва да издържи целия живот на кухнята, който може да бъде десет, дванадесет или много повече години. Затова кухненската мивка трябва да бъде възможно най-издръжлива. Работните процеси в нея трябва да са възможно най-ергономични. Приготвяте храна там, така че хигиената също е изключително важно.
Най-важната храна от всички идва от смесителя в кухнята – питейната вода. Затова трябва да сте абсолютно сигурни, че всички използвани материали в смесителната батерия са напълно безопасни.
Трябва да можете да разчитате на продуктите на BLANCO ден след ден, в продължение на много години. Ето защо в BLANCO не предлагаме нищо друго, освен съвършенство.

за страница
Показване на 1 - 12 от 227 артикула
Показване на 1 - 12 от 227 артикула

Качеството на BLANCO обещава - „Най-доброто качество във всеки сегмент“


Философията на BLANCO е най-добре обобщена в това изречение. Това означава, че най-високите стандарти се прилагат за качеството на материалите и производството. Например, нито една мивка не достига да вас, без да се преминала окончателна проверка на качеството. В BLANCO обръщаме особено внимание на частите на нашите смесителни батерии, които влизат в контакт с вода. За тях прилагаме най-високите стандарти при избора на материали. Имаме цяло подразделение, което е отговорно единствено за осигуряването на спазването на нашите високи стандарти за качество във всяка една част на компанията. Това са други примери които потвърждават, че никога не правим компромиси, що се отнася до качеството.


Тази претенция за качество се отнася за всички наши продукти, всички наши услуги, надеждността на нашите доставки и подразделението за техническо обслужване на клиенти.


Дизайн от BLANCO Германия


Важен фактор за успеха на BLANCO е внимателното планиране и на най-малките детайли. Обширните анализи на най-новите тенденции, проучванията на международните навици за дома и бита и постоянният диалог с клиентите са основата на нашите успешни дизайнерски концепции. Обмена между дизайнерския отдел на BLANCO и известните международни дизайнери носят ново вдъхновение. Нашите разработчици и дизайнери работят заедно, за да създадат подходящи системни решения, при които максимата „формата следва функцията“ се превръща в реалност. Така се създават съвременните дизайнерски класики, които помагат за оформянето на отличната репутация на BLANCO. Те правят постоянно взаимодействие между функционалност, комфорт и естетика.


Множество международни награди свидетелстват за отличните дизайнерски услуги на компанията.


В частност BLANCO SteelArt отговаря на много специални изисквания за естетика и дизайн. Това е синоним на индивидуални, изключителни решения от неръждаема стомана в кухнята. Чрез своите високотехнологични продукти BLANCO SteelArt, компанията представя мивки с изключителен дизайн, изработени по мярка работни плотове и панелни маси с интегрирани мивки и плотове. Висококачествените смесителни кранове и иновативните аксесоари в дизайна на системата допълват ексклузивната програма.


Сервиз BLANCO - гарантирана поддръжка


Кухнята не може да функционира без мивка или смесител. Освен това, смесителната батерия е основното средство за снабдяване с питейна вода в домакинството. За да отговорим на вашите очаквания за постоянна работа на продуктите ни, нашата поддръжка започва дори преди да сте получите мивката или смесителя. И тъй като в BLANCO вярваме, че сме отговорни за нашите продукти през целия им експлоатационен живот, вие ще можете да получите правилните резервни части в продължение на много години след покупката. Смятаме, че дължим това на вас и на околната среда.


И ако някога имате проблеми с някой от нашите продукти, ние ще се погрижим за него. Нашите колеги и дилъри са готови да ви помогнат.


Иновации от BLANCO


Разработките на BLANCO са вдъхновение за поколенията на следващите продукти и дори след много години все още определят стандартите на пазара.


Един добър пример за това е концепцията AXen, която BLANCO за пръв път пусна на пазара през 2001 г. AXen мивките дадоха за първи път възможност за ефективна работа директно върху мивката. И днес, след последователно развитие, те все още представляват максимума в ергономичността и комфорта.


За някои разработки използваме пълната си материална компетентност и целия си опит като специалист по мивки. През 2009 г. представихме на нашите клиенти материал за мивка SILGRANIT® PuraDur, който беше наша собствена разработка. Прекарахме дълго време в разработката му, тествахме го в различни независими организации, за да сме сигурни, че предлага невероятно ниво на устойчивост и отлични свойства на грижа. Днес мивките SILGRANIT® PuraDur са най-продаваните мивки в света, изработени от композитен материал. След като изпитате предимствата на този материал, няма да искате нищо друго.

Често обаче иновациите са в детайлите. Въпреки че на пръв поглед изглеждат
дребни, те ви предлагат ясно предимство. Тези подробности могат да бъдат разработени само от компания, която се занимава повече с усъвършенстването на кухненската мивка, отколкото всяка друга.