Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Категории

Производители

Полезна информация

 HANSGROHE

Факти и цифри за Hansgrohe Group

Тук ще намерите малко интересна информация за Hansgrohe. С 33 компании и 22 търговски офиса по целия свят, Hansgrohe е един от малкото глобални играчи в санитарната индустрия. През 2018 г. в него работят приблизително 4700 служители и е постигнал оборот от 1,081 милиарда евро. Наред с „AXOR“, „Hansgrohe“ е една от марките, собственост на Hansgrohe Group.

Изграждане на бъдеще върху традицията
Специализирана в производството на смесители и душ системи Hansgrohe е богата на традиции компания. Основателят Ханс Грое започва малък бизнес през 1901 г. с цех за пресоване на метали в Schiltach в Шварцвалд. Креативният център и седалището на компанията са базирани там и днес. Но в днешно време марката Hansgrohe, която „Clever Hans“ създаде, се радва на световна репутация: Продуктите се използват и оценяват по целия свят.

Hansgrohe Group: представена на всички континенти
Hansgrohe ...
    е европейска фондова корпорация (Societas Europaea SE), която не е регистрирана на фондовата борса;
    има двама мажоритарни акционери:
    - Masco Corporation, Ливония, Мичиган, САЩ (мажоритарен акционер с 68%)
    - Syngroh Verwaltungs- und Beteiligungs-GmbH, Schiltach, семейство Klaus Grohe (32%).
Hansgrohe Group, която има широка международна база, произвежда в Германия, Франция, Китай и САЩ. Тя генерира около 77% от оборота си извън Германия и доставя продукти в повече от 140 страни.

Показване на 1 - 11 от 11 артикула
Показване на 1 - 11 от 11 артикула