Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Баня

Производители

Полезна информация

Баня

Баня – съвременното значение на думата баня отдавна е надхвърлило стандартното разбиране за функциите на това, може би, най-важно помещение в дома. От място за поддържане на хигиена, банята се превърна в домашен СПА и релакс център, в който съвременния човек възстановява тялото и освобождава ума си след тежкия работен ден. Сутрин банята е източн...

Още

Баня Съдържа 950 продукта.

за страница
Показване на 1 - 12 от 950 артикула
Показване на 1 - 12 от 950 артикула

Баня – съвременното значение на думата баня отдавна е надхвърлило стандартното разбиране за функциите на това, може би, най-важно помещение в дома. От място за поддържане на хигиена, банята се превърна в домашен СПА и релакс център, в който съвременния човек възстановява тялото и освобождава ума си след тежкия работен ден. Сутрин банята е източник на енергия и настроение на старта на новия ден.

Именно за това днешната баня е едно от най-дълго обмисляните и планирани помещения в дома. В банята, като във фокус са събрани желанията и изискванията на цялото семейство.

Дали банята да бъде с една или с две мивки? Да има ли мебели за баня или не? Тоалетната със структура за вграждане ли да бъде или моноблок? Със стандартно оттичане или без ринг? Кое е по добро и хигиенично? А, видях, че има и с AquaBlade технология, тя как е? А тоалетна и баня заедно ли да ги направим или да ги разделим? Как да се организира душ зоната в банята? Душ системата за вграждане ли да бъде или за външен монтаж? Знаеш ли, че има нови Smart решения за душ зоната, дали да не си вземем? Ще има ли вана в банята? С хидромасаж или без хидромасаж да бъде ваната? А може би е по-добре да бъде само с душ кабина? А може би всички изброени? Ще има ли място в нашата баня, за да събере всички желания?

В поредица от статии посветени на нашата баня, ние специалистите на Баня.бг, ще се опитаме да дадем отговор на всички тези въпроси.