Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Категории

Производители

Полезна информация

 Vicard

ВИКАРД е български производител на мебели за баня, акрилни и хидромасажни вани. Вече повече от 18 години проектираме и изработваме артикули, съобразени с всички съвременни изисквания на нашите клиенти за модерна, удобна и функционална баня. От 1997г. ВИКАРД произвежда мебели за баня от високо качествени водоустойчиви материали за които предлагаме от 3 до 5 години гаранция . През 2011 г. ВИКАРД започва производство на акрилни вани с анти-бактериално покритие, оборудвани със съвременни хидромасажни системи. ВИКАРД  произвежда конкурентно способни и атрактивни продукти с високо и гарантирано качество, удовлетворяващи всички изискванията на пазара и клиентите. 

за страница
Показване на 1 - 12 от 63 артикула
Показване на 1 - 12 от 63 артикула

ВИКАРД е български производител на мебели за баня, акрилни и хидромасажни вани. Вече повече от 18 години проектираме и изработваме артикули, съобразени с всички съвременни изисквания на нашите клиенти за модерна, удобна и функционална баня. От 1997г. ВИКАРД произвежда мебели за баня от високо качествени водоустойчиви материали за които предлагаме от 3 до 5 години гаранция . През 2011 г. ВИКАРД започва производство на акрилни вани с анти-бактериално покритие, оборудвани със съвременни хидромасажни системи. ВИКАРД  произвежда конкурентно способни и атрактивни продукти с високо и гарантирано качество, удовлетворяващи всички изискванията на пазара и клиентите.