Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Филтри

Брой места

Хидромасажни вани

Производители

Полезна информация

Хидромасажни вани

Хидромасажната вана е все по предпочитан начин на релакс и отмора в семейната баня. Релаксиращият масаж в хидомасажната вана отпуска тялото и сваля натрупаните стрес и умора от забързаното ни ежедневие. Използването на ароматни свещи в банята както и ароматни добавки към водата в хидромасажната вана внася не само романтика към изживяването, но д...

Още

Хидромасажни вани Съдържа 132 продукта.

Подкатегории

за страница
Показване на 1 - 12 от 132 артикула
Показване на 1 - 12 от 132 артикула

Хидромасажната вана е все по предпочитан начин на релакс и отмора в семейната баня. Релаксиращият масаж в хидомасажната вана отпуска тялото и сваля натрупаните стрес и умора от забързаното ни ежедневие. Използването на ароматни свещи в банята както и ароматни добавки към водата в хидромасажната вана внася не само романтика към изживяването, но допринася и за тонизирането на тялото и духа. Много е писано и се знае за безспорните ползи за здравето от водните процедури. Така нареченият СПА туризъм набира все повече последователи през последните години. Хидромасажната вана съчетана с ароматерапия ви предоставя всички ползи на СПА процедурите във вашата баня.

Все по голямото търсене и предлагане на хидромасажни вани, както и повишаването на жизнения стандарт доведе до понижаване на цените на ваните и ги превърна от луксозна придобивка в ежедневна необходимост за всяка съвременна баня. Все повече хора желаят да закупят хидромасажна вана, но се сблъскват с предизвикателствата на специфичните особености при избора на формата, модела и нивото на оборудване на ваната, както и изискванията за подготовката на мястото за ваната в банята.

Затова ще споделим нашият дългогодишен опит в търговията с хидромасажни вани, като отговорим на най-често задаваните въпроси от нашите клиенти.

От какъв материал направена хидромасажната вана?

Важна ли е конструкцията на хидромасажната вана?

Какви са основните видове хидромасажни вани?

Какво представляват основните видове масаж в хидромасажната вана?

Как да избера хидромасажна вана за моята баня?

Как да подготвя правилно мястото за монтаж на хидромасажна вана?