Баня.БГ - Влез в банята! Магазин за вашата баня, кухня и градина. Тук ще намерите продукти за баня, кухня и градина на утвърдени производители, като GROHE, ROCA, VIDIMA, TEKA, IDEAL STANDART, с гарантирано качество на цени по-ниски от цените в официалните ценоразписи на производителите и вносителите. Пожелаваме Ви приятно пазаруване!

Категории

Нови продукти

Производители

Полезна информация

 Roca

ROCA и Иновациите.
Един от основните принципи на ROCA е, че технологичните иновации в банята са едни от основните елементи за постигането на прогресивно развитие и подобрения. Поради тази причина, най-новите технологии биват използвани във всеки един етап на производството на ROCA продукти за баня. ROCA залага на иновациите, от концепциите, дизайна, производството и логистиката, до дистрибуцията. Технологичното превъзходство достига до всички фабрики на ROCA, гарантирайки високо качество през целия производствен цикъл.

за страница
Показване на 13 - 24 от 133 артикула
Показване на 13 - 24 от 133 артикула

Създайте своята баня с ексклузивните цветове на ROCA.
ROCA се придържа към испанските дизайнерски концепции за комбинирането на практичното с красивото, фокусирайки се върху впечатлението у клиента и създавайки една персонализирана, висококачествена баня. Клиентите използват цветовете в банята по свой модел, спрямо техните личности и изживявания и ROCA напълно осъзнават това. Като компания с вековен опит в производството на продукти за баня, ROCA се надява да удовлетвори желанията , като предложи свои продукти в уникални цветове. ROCA показаха своите нови цветови гами по време на изложението Кухня и Баня Китай 2019. Елегантните покрития на Бежово, Кафе, Перлено и Оникс, както и ексклузивното Еверлукс покритие за мивки за баня в цветовете Титаниево Черно, Розово Злато и Матирана Платина станаха фаворити на посетителите, а ROCA желае да създаде уникална атмосфера, която да удовлетвори въображението на своите клиенти.